TAXIBUSJE Utrecht

 

 

Wilt u met meer dan 4 personen vervoerd worden dan gebruiken wij hiervoor een luxe taxibus. Wij beschikken bij Taxibusje Utrecht over meerdere luxe en comfortabel taxibusjes waarin wij maximaal 8 passagiers per taxibusje kunnen vervoeren. Onze taxibusjes zijn onder andere voorzien van airconditioning, navigatiesysteem, gordels, bagageruimte en privacy glas. Taxi Utrecht, ook uw partner voor groepsvervoer in Utrecht.

Taxibusje Utrecht eventueel online reserveren!

Bij Taxiland n kunt u uw taxibusje in Utrecht online reserveren zo bent u er zeker van dat wij een taxibusje beschikbaar hebben. Een taxibusje is een uitstekend vervoersmiddel, alle plaatsen zijn te bereiken en u reist net zo snel als met een normale taxi of auto. Mocht u liever telefonisch bestellen dan kan dat uiteraard ook via ons telefoonnummer 0641437334.

Gebruik van een taxibus in Utrecht

De taxibusjes worden veel ingezet bij o.a. bedrijfsuitjes, pendeldiensten, teamuitjes, kinderpartijen, vrijgezellenfeestjes, tours naar bezienswaardigheden, restaurantbezoek, congressen, naschoolse opvang en popconcerten.  Wij verhuren regelmatig een taxibusje met chauffeur aan bedrijven, overheden en particulieren.

Snelheid en voordelen van taxivervoer met een busje

Een taxibusje van Taxland rijdt net zo snel als een normale personenauto, onze luxe taxibusjes beschikken onder andere over:

  • Airconditioning in het taxibusje
  • Veiligheidsriemen op alle zitplaatsen
  • Comfortabele stoelen
  • Vriendelijke taxichauffeur
  • Scherpe taxibus tarieven
  • Heldere afspraken
  • Taxibusje met PIN of creditcard afrekenen mogelijk.

Wij rijden met onze taxibusjes veel naar het centrum van Utrecht, het UMC ziekenhuis, het centraal station van Utrecht en onze busjes worden ook regelmatig ingezet als Schipholtaxi.

Groepsvervoer met de taxi op aanvraag.

Voor groepen welke niet in een taxibus passen kunnen wij eventueel grotere bussen en touringcars verzorgen. Deze bussen kunnen tot wel 88 personen per bus vervoeren. Indien u hier interesse in heeft kunt u contact met ons opnemen via info@taxiland.nl